Vylepšení fotobudky

Důvodem stavby mé svatební fotobudky byla zvyšující se poptávka po tomto produktu a tak jsem během loňské sezóny sestavil fotoring, který mě docela úspěch. Jenže já se nespokojím s průměrem.

Funkčnost fotoringu byla skvělá, svatebčané se opravdu bavili a kvalita vytištěných fotek byla oproti Instaxu skokem vpřed. Pořízená média Vám také odesílám na USB a tam jsem opravdu nebyl spokojen. Fotoring byla spíše taková demoverze, a proto jsem během letošního roku začal budovat fotobudku ve verzi 2.0.  Fotobudka V2.0 již obsahuje vestavěnou zrcadlovku a kvalita fotek je již taková, že i já jsem spokojen. Rozdíl v pořízených fotkách naleznete níže. O nasvícení scény se stále stará LED ring a Ipad stále slouží k náhledům fotografií a ovládání. Tisk obstarává kompaktní profesionální fototiskárna, všechny vytištěné fotky jsou na rozdíl od Instaxu ostré jako břitva.

Samoobslužnost budky zůstala samozřejmě zachována, mohu se tedy dál věnovat focení svatebního dění a vy tak nepřijdete o cenné momentky.

Ptáte se co cena? Můžete být v klidu, tu nijak navyšovat nebudu. Veškeré potřebné informace i s cenou naleznete na stránce svatební FOTOBUDKA 

Rozdíl při 100% zvětšení je evidentní

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

 

Fotograf Libor Vrška na Firmy.cz