Svatební fotobudka V1

V mých svatebních službách  naleznete zapůjčení Instaxu (Polaroid), ale občas jsem ve svatební poptávce obdržel i dotaz, zda neprovozuji svatební fotobudku, či fotokoutek. A tak jsem začal tak nějak uvažovat o zakoupení fotobudky.

Ale ceny takových fotobudek překračují sto tisíc a cena pronájmu by musela být někde kolem 10000,- A já bych nerad extrémně navyšoval cenu Vašeho svatebního dne.

Proto jsem našel řešení, se kterým budete jistě spokojeni. “Vyvinul” jsem svatební fotobudku, která disponuje kvalitním IPADEM, kruhovým LED světlem a to vše jsem propojil s profesionální fototiskárnou. Výhodou jsou nižší pořizovací i provozní náklady, rychlá instalace a také to, že fotoring je samoobslužný. Svatebčané si tak užijí opravdu velkou zábavu a já se mohu věnovat focení momentek. Dalším plusem je pořizování tzv.  bumerangu (video smyčka viz. galerie) a to ještě nejsme u konce. Veškeré fotky a bumerangy jsou okamžitě k dispozici i v online galerii a hosté si je mohou ihned stáhnout do svého mobilu. No a jako bonus toto všechno obdržíte na USB spolu se svatebními fotkami. Jistou nevýhodou je, že fotky pořízené IPADEM nejsou tak kvalitní jako zrcadlovkou, ale oproti Instaxu je to i tak o nějaký ten level výše.

Tisk probíhá pomocí profesionální foto tiskárny ve které je přichystáno 150ks kvalitního fotopapíru 10x15cm. No a pokud fotopapír dojde, tak je fotoring stále k dispozici bez tisku v online režimu až do mého odjezdu.

Než jsem Vám toto mohl nabídnout, tak jsem samozřejmě vše nechal odzkoušet svatebčany na třech svatbách. A musím napsat, že jsem byl opravdu mile překvapen jaký to u hostů mělo úspěch, toto jsem vážně nečekal.

Cenu jsem nastavil, tak ať Vás nezruinuje a mě se zaplatí náklady, fotopapír a měsíční platbu softwaru.

Cena svatební fotobudky včetně tisku je 4900,-

  • instalace, servis
  • 150ks vytištěných fotografií 10x15cm
  • okamžitá online galerie
  • veškerá pořízená média obdržíte i USB

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

 

Fotograf Libor Vrška na Firmy.cz