Vánoční focení v Ostravě

VÁNOČNÍ FOCENÍ V OSTRAVĚ

18.10.2023

2023 ukončeno

Darujte svým blízkým ten nejkrásnější dárek na který se nezapomíná. Dárek v podobě fotografií plných štěstí, lásky a vánoční atmosféry.

 

KDE?

V pronajatém ateliéru v Ostravě Muglinově. Mám pro Vás nachystány dvě varianty, které se liší cenově, místem a také typem objednání. Detaily naleznete níže. Oba jsou krásně zařízeny.

JAK DLOUHO VÁNOČNÍ FOCENÍ TRVÁ?

Focení trvá půl hodiny až hodinu, po této době je u dětí těžké udržet pozornost a už nejsou tak veselé. Ale nemusíte se bát, jistě stihneme nafotit dostatečný počet krásných fotografií.

CO VZÍT SEBOU A NA SEBE?

Nejvhodnější je oblečení, které si oblékáte k Vánoční večeři. Pokud možno žádná trička s nápisy, čisté ponožky v neutrálních barvách. Pro nejmenší sebou zabalte nějaký malý “Vánoční” dáreček, který si Vaše ratolest rozbalí při focení. Můžete sebou vzít také nějakou sladkost nebo oblíbenou hračku.

ZA JAK DLOUHO FOTOGRAFIE OBDRŽÍTE?

Druhý den po realizaci focení Vám zašlu odkaz na všechny neupravené náhledy fotografií. Výběr těch nejhezčích nechám na Vás. Do 15 dní od vybrání fotografií obdržíte odkaz na stažení hotových fotografií. V ceně focení je 12 fotografií, které budou profesionálně upraveny. Každá další fotografie nad tento rámec stojí 100,-  Mám pro Vás i expresní dodání do 3 dní, tato služba stojí 500,-

JAK PROBÍHÁ PLATBA?

Rezervace je platná až po zaslání zálohy. Zálohu prosím zasílejte ihned po dohodě termínu, aby nedošlo obsazení ateliéru jiným zákazníkem. Záloha je 1000,- a v případě zrušení Vámi je nevratná! Doplatek za vánoční focení je splatný ihned po realizaci.

Zálohu prosím zašlete na účet: 107-1477810267/0100 a do poznámky napište váš mail a datum focení.

VIZÁŽISTKA

Také můžete využít služeb profesionální vizážistky Martiny Šafratové, která sídlí asi 10 minut od ateliéru. Detaily si prosím domluvte s ní osobně.

IG: https://www.instagram.com/martys_beauty/

FB: https://www.facebook.com/poteseniprozeny

ATELIÉR Č.1 – 2000,-

Zde naleznete napsány volné dny a hodiny na které je možné se objednat.

Adresa ateliéru je: Sodná 786/111, Ostrava-Muglinov

Volné termíny a časy: 23.11. 14:00, 15:00, 16:00, 19:00

 Pro poptávku využijte sekci REZERVACE níže.

ATELIÉR Č.2 – Dočasně pozastaveno !!!

U této varianty lze domluvit termín dle Vašeho volného času, případně najdeme vhodnou alternativu. Pro poptávku využijte sekci REZERVACE níže. A pokud možno v odpoledních hodinách, kromě neděle.

Adresa ateliéru je: Švédská 109/45, Ostrava-Muglinov

REZERVACE a VOLNÉ TERMÍNY

Pro rezervaci termínu využijte tohoto formuláře. Vyberte datum a pokud je volné, stiskněte “poptat” po přesměrování vyplňte čas a potřebné údaje a také variantu č.1 nebo č.2. Po dohodě termínu dostanete upozornění o rezervaci.

Telefon: 608 856 330


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

 

Fotograf Libor Vrška na Firmy.cz