Peníze, peníze a zase peníze

Před pár krátkými lety, když jsem nafotil svou první svatbu by mě ani nenapadlo, že se focení svateb stane mým stálým příjmem. Opravdu ani ve snu by mě to nenapadlo.

Před svatbami jsem si několik “přivydělával” focením ilustračních fotek, které prodávám na zahraničních fototbankách. Měl jsem tady s focením jakž takž zkušenosti. Do první svatby mě uvrtala kamarádka (Gábi děkuji) a protože jsem to bral opravdu vážně, tak jsem si byl nucen pořídit druhý foťák. První svatby jsem fotil opravdu za hubičku, potřeboval jsem získat zkušenosti a nelituji toho.

A protože svatební focení beru opravdu velmi vážně, tak jsem časem pořídil profesionální fotografickou výbavu, která mi pomáhá odevzdávat pěkné fotografie. To že se mé svatební fotografie líbí je zřejmě i důvod, proč jste právě teď na mém webu.

Asi pochopíte, že fotografická výbava neroste na stromech a při úpravě jednoho svatebního dne prosedím několik dní. A to se mi teď ani nechce zmiňovat cenu benzínu, to je prostě tragédie. Takže jsem se na letošní rok rozhodl trošku zdražit své služby. Myslím, že to není ale až taková hrůza. Nejsem žádný nenažranec, myslím že má cena je stále v průměru.

A  pro letošek mám pro Vás nové nádherné dřevěné krabičky.

dárková svatební krabička


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

 

Fotograf Libor Vrška na Firmy.cz