Rok 2022

Letos začínám již pátou sezónu svatebního focení. Je to vážně k neuvěření, tedy alespoň pro mě. Z prvního svatebního focení pro mé nejlepší kamarády se ze mě pomalu stává svatební fotograf na plný úvazek. Ano, po těch desítkách svateb už si to asi troufám říct. Ale že mi to trvalo, co? 🙂

Dlouhé roky před svatbami jsem fotil a prodával fotky na fotobankách, ale nedovolil jsem si říct “jsem fotograf”. Nejsem tak odvážný jako dnešní kluci, kteří si týden po koupi foťáku napíší na Instagram povolání “fotograf”.

Již od počátku focení svateb jsem se snažil nějak odlišit, dávat něco zpátky, s něčím Vám pomoct, něco Vám ulehčit. A tak jsem pořídil Fuji Instax Mini, který zdarma půjčuji. Dnes již mám Instax Square, který je o něco lepší. Pro případ deště sebou vozím krásný svatební deštník. A na večerní focení sebou vozím 70cm dlouhé svatební prskavky, ať máte o další starost méně. Máte je ode mně jako dárek, nic za ně neúčtuji.

Neustále chci něco vylepšovat a tak jsem pro Vás na letošní rok nechal připravit nové dárkové dřevěné krabičky. Spousta svatebních fotografů odevzdává fotografie v dřevěných krabičkách. Já ale nechci být tuctový a tak jsme se svým dodavatel vymysleli víčko, které je průhledné. U nikoho jsem to naštěstí prozatím neviděl. Tak snad to nějakou tu sezónu vydrží. Uvidíme.

Líbí se Vám stejně, tak jako mně? Napište mi prosím do komentářů.

Děkuji, Váš svatební fotograf Libor 🙂


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 

 

Fotograf Libor Vrška na Firmy.cz